Selecteer een pagina

Basta, het is tijd voor easy pasta!

 

Koop nu (€7,50)

3 Specificaties

De BastaEasyPasta is een multifunctionele tool die jouw leven in de keuken vereenvoudigt. Dankzij de twee druppelvormige gaten is het mogelijk om de juiste hoeveelheid spaghetti voor 1/2 personen in één keer af te meten. Na het koken van uw spaghetti kunt u met deze spatel de spaghetti opscheppen en zelfs tussendoor gebruiken als spatel voor in de pan!

ESG-criteria

Wij laten de BastaEasyPasta produceren bij Iederz, een sociale werkplaats in Groningen. Hier worden de spatels uitstekend afgewerkt. Vervolgens  worden de spatels  afgewerkt met een voedselveilige en plantaardige houtolie. Voor de spatel wordt hoogwaardig kwaliteit beukenhout gebruikt, dat voorzien is van het FSC-keurmerk voor duurzaam bosbeheer.

Ons team

Achter BastaEasyPasta zitten 8 studenten van de Hanzehogeschool. Hier zijn 4 studenten van Industrieel Product Ontwerp en 4 van Technische Bedrijfskunde. Door gebruik te maken van ieders talent, werken wij samen aan ons unieke product. Van links naar rechts:Lance Bouwman, Bart Wijnen, Robbin Woldman, Ruben van Roon, Ellis Grin, Niek Slijper, Merlijn de Hoop en Anne Bakker

Social media

Op Instagram/Facebook worden updates geplaatst en meer.